• kenburns1

Naša misija

Naš portfolio naprednih rješenja integriše kupce, finansijske institucije i pružaoce roba i usluga. Isticanjem odličnog korisničkog iskustva u prvi plan stvaramo sigurne, efikasne i iznad svega, pouzdane finansijske usluge. Uz bogato iskustvo i praktično znanje, pozitivno utičemo na rast i operativnu efikasnost naših partnera. Jedan od glavnih ciljeva naše misije su ljudi i okruženje.

Naša vizija

Uvođenjem visokih sigurnosnih standarda u naša pouzdana rješenja, kao vodeći i pouzdani provajder najsavremenijih rješenja, mi stvaramo novu budućnost za finansijsku industriju. Našim partnerima isporučujemo konkurentnu prednost putem inovativnih proizvoda i usluga, koji se ogledaju u njihovom konstantnom rastu i uspjehu.

Naše vrijednosti

Čak ni najbolja strategija ne može uspjeti, ako nije podržana kulturom.

Lična odgovornost

Naše dužnosti obavljamo sa integritetom. Posvećeni smo izvrsnoj usluzi i konstantno težimo ka poboljšanju. Pridržavamo se najviših standarda ponašanja, uključujući poštenje i pravičnost u svemu što radimo.

Otvorenost

Vjerujemo da je znanje moć i rado dijelimo naše znanje i iskustvo jedni sa drugima. Rado ćemo poslušati svakoga ko želi da iskaže svoje mišljenje. Uvijek govorimo istinu tako da dobre ili loše informacije putuju brzo i blagovremeno.

Fleksibilnost

Rado prihvatamo promjenu za bolju budućnost. Rado prihvatamo doživotno učenje. Neuspjehe ne smatramo porazima, jer znamo da su oni put ka uspijehu.

Kreativnost

Ohrabrujemo radoznalost i želju za istraživanjem ideja. Ne volimo pasivnost i zato proaktivno iniciramo promijene i napredak. Nikada ne prestajemo da radimo na boljim rješenjima

Zadovoljstvo je raditi

Vođeni smo radoznalošću da uvijek budemo bolji i da iznenadimo u svemu što radimo. Trudimo se da kroz sopstvenu motivaciju, inspirišemo druge i pomognemo im da iskažu svoje potencijale i napreduju u svom poslu.

 

Naši ciljevi

Konstantan rast

Težićemo da i dalje budemo specijalizovani u onim segmentima u kojima imamo najveću konkurentsku prednost, kako bismo izgradili proizvode najbolje u klasi.

Povećanje međunarodne prisutnosti

Nastavićemo i dalje da zapošljavamo međunarodne profesionalne saradnike, proširivaćemo poslovanje u inostranstvu i produbiti odnose sa svojim međunarodnim partnerima.

Jačanje organizacione kulture

Potrudićemo se, dok naš tim raste iz dana u dan, da naše osnovne vrijednosti efikasno prenosimo i na nove zaposlene.

Inovativnost

Nastojaćemo da se izdvojimo iz mnoštva proizvoda i usluga kojim je naše tržište preplavljeno. Sa velikim entuzijazmom, radićemo na istraživanju i razvoju, jasno fokusirani ka korisniku i klijentu, kako bismo bili među prvim nosiocima novih inovativnih proizvoda na tržištu.

Napravite prvi korak ka uspjehu Kontaktirajte nas