• kenburns1

Mi smo Halcom, drago nam je!

Halcom razvija in-house i cloud elektronska rješenja za pravna i fizička lica, koja se mogu koristiti na svim računarskim i mobilnim uređajima.

Kratka prezentacija kompanije

Halcom je vodeći evropski dobavljač tehnoloških rješenja za finansijske institucije koje sarađuju sa centralnim i poslovnim bankama. Kod nas možete naći sve na jednom mjestu: od tehnologije, infrastrukture, podrške i savjeta, do rješenja za kliring i elektronsko bankarstvo. Uprkos širokoj paleti proizvoda, Halcom konstantno razvija inovativna rješenja u industriji, a takođe se može pohvaliti i velikim brojem nagrada za najbolje proizvode osvojenim tokom niza godina.

Halcom-ovo rješenje za elektronsko bankarstvo je jedinstvena platforma koja omogućava individualno plasiranje on-line, mobilnih i tablet rješenja. Takva modularna platforma omogućava brzo lansiranje na tržište, dug vijek trajanja i mogućnost prilagođavanja potrebama i željama klijenta. Zahvaljujući odvojenom korisničkom interfejsu, nadograđivanje se može obavljati bez zastoja. Na taj način obezbjeđujemo korisniku moderno i jednostavno korisničko iskustvo tokom cjelokupnog životnog vijeka proizvoda.

 

Rješenja kompanije Halcom, osnovane 1992.godine, imaju 2 centralne banke i klirinške kuće i preko 70 komercijalnih banaka u 8 zemalja u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi.