• kenburns1

PROŠIRENJE OPSEGA VAŠIH DIGITALNIH KANALA NIKAD
NIJE BILO JEDNOSTAVNIJE

Višekanalno digitalno iskustvo…
Jedinstvena platforma koja se nalazi iza nezavisnih grafičkih interfejsa (GUI), koja garantuje besprijekorno korisničko iskustvo i prvi višekanalni bankarski pristup.
…na robusnoj platformi…
Podaci se bezbjedno čuvaju off-line, što znači da klijenti imaju stalni pristup svojim finansijskim podacima, bez obzira na dostupnost informacionog sistema banke.
…prilagođeno Vašim potrebama.
Naša rješenja se mogu instalirati lokalno ili mogu biti dostupna preko naših centara za obradu podataka u skladu sa Vašim poslovnim i regulativnim zahtjevima.

Pametnom digitalizacijom ćete pronaći nove načine za ostvarenje ciljeva

Optimizacija troškova

Halcom razumije raznolikost pravnih lica sa kojima se banka suočava. Jedinstvena platforma omogućava stvaranje namjenskih on-line bankarskih ponuda za različite tipove pravnih lica, u cilju smanjenja ukupnih troškova poslovanja (TCO) i pružanju najboljeg mogućeg iskustva svima, od lokalnih do multinacionalnih kompanija.

Povećanje prihoda

Popularno kod pravnih lica, Halcom-ovo rješenje za elektronsko bankarstvo nudi mogućnost bankama da povećaju profit, jer kompanije sve više šalju naloge preko provajdera e-banking usluga.

Lojalnost klijenata

Na tržištima na kojima su prisutna, Halcom-ova rješenja za elektronsko bankarstvo su se uvijek isticala - mnoge banke ih smatraju odlučujućim faktorom za sticanje i zadržavanje klijenata.

Želite unaprijediti elektronsko bankarstvo, ali niste sigurni odakle da počnete?  Kontaktirajte nas za besplatno savjetovanje