• kenburns1
    Novosti

Seminari: Smanjite troškove uz napredno korištenje elektronskog bankarstva

Apr 18, 2017

Halcom krajem aprila 2017. godine u Banja Luci i Sarajevu organizuje seminare na temu »Smanjite troškove uz napredno korištenje elektronskog bankarstva«, koji će se održati 25. aprila 2017. godine u Banja Luci i 27. aprila 2017. godine u Sarajevu. Ako želite saznati više o ovoj temi, pozivamo vas da nam se pridružite! 

 
Na seminarima ćemo odgovoriti na pitanja kako ubrzati in optimizirati poslovanje, kako ažurno upravljati sa platnim prometom i automatizirati platni promet sa informacionim sistemom preduzeća. Istraživanjem smo došli do saznanja koji su to najčešći problemi sa kojima se susrećete. Želimo Vam ih predstaviti i ukazati na neka od rješenja.  
 
Pridružite nam se u:
  • Banja Luci, u utorak, 25. aprila 2017. godine, u prostorijama Hotela Talija, Srpska 9, sa početkom u 9.30,
  • Sarajevu, u četvrtak, 27. aprila 2017. godine, u prostorijama UNITIC centra, Fra Anđela Zvizdovića 1 (1. sprat, meznin), sa početkom u 9.30. 
Seminar je besplatan i namjenjen je prije svega direktorima preduzeća i rukovodiocima finansijskih i računovodstvenih službi. 
 
Zbog ograničenog broja mjesta svoje prisustvo potvrdite popunjavanjem forme najkasnije do petka, 21. aprila 2017. godine. 
 
Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem email-a events@halcom.ba ili putem telefona 033 295 497 (Draženka Milidrag). 
 
Radujemo se susretu sa vama!


Nazad