• kenburns1
    Novosti

Halcomov susret sa bankama na planini Vlašić

May 23, 2016

Halcom je i ove godine organizovao susret predstavnika banaka iz Bosne i Hercegovine na slikovitoj planini Vlašić. Na dvodnevnom događaju koji je održan od 19. do 20.maja 2016.godine učestvovalo je 14 predstavnika iz 9 banaka EBB Centra sa kojima smo podijelili inovacije na području sigurnosti i rješenja u digitalnom bankarstvu.

Sudionici skupa su se prije oficijelnog dijela družili u opuštenoj atmosferi učestvujući u društvenim igrama, te tako produbili već postojeće dobre međusobne odnose. Tokom predavanja i prezentacija sudionici su se upoznali sa aktuelnim temama: sigurnost u digitalnom bankarstvu, novostima kod Halcomovih rješenja za digitalno bankarstvo, te kako automatizacijom administratori u sistemu mogu uštediti vrijeme i povećati zadovoljstvo krajnjih korisnika .

Susreti sa bankama su uvijek prilika da se između banaka i Halcoma održava direktni dijalog koji je izuzetno važan kanal komunikacije. Banke se na ovaj način još bolje upoznaju sa novostima i aktualnim temama, a zahvaljujući informacijama »sa terena« svoja rješenja onda oblikuju po mjeri krajnjeg korisnika, čime se ostvaruje pozitivan uticaj na njihovo zadovoljstvo prilikom korištenja rješenja.


Nazad