• kenburns1

Zajedno smo bolji!

Halcom sarađuje sa brojnim partnerima iz sektora, od vodećih svijetskih IT kuća do specijalizovanih start-up kompanija, koji su lideru u svojim oblastima.

Zajedno, stvaramo i razvijamo mogućnosti svjetske klase sa regionalnim i globalnim oblastima.

Saradnja sa nama Vam donosi širok spektar pogodnosti - bilo da ste zainteresovani za prodaju ili integraciju naših rješenja, produženja vlastitog proizvoda ili prodaju u paketu sa Vašim rešenjem.

 

 • Partneri komplementarnih proizvoda


  Zajedno sa prodavačima komplementarnih proizvoda dijelimo znanje o tržištu, podučavamo jedni druge o novim tehnologijama, razvijamo zajedničke poslovne prilike i stvaramo dijelove komplementarnog sistema koji poboljšava rad naših rješenja.

  Trenutno smo usredsređeni na industrijske proizvođače i sistem integratore na slijedećim tržištima:

 • Tehnološki partneri


  Tehnološki partneri obezbjeđuju sredstva koja omugoćavaju stvaranje sveobuhvatnog ekosistema za Halcom rješenja.

  Halcom trenutno sarađuje sa tehnološkim partnerima koji posluju u oblastima bezbjednosne infrastrukture, odabranih komponenti za mobilna plaćanja i komunikacione platforme. Ukoliko mislite da ćemo biti zainteresovani za Vaše rješenje, kontaktirajte nas.

 • Partneri proizvoda


  Kvalifikovani regionalni partneri proizvoda su odgovorni za proaktivni razvoj programa koji ulaze na tržište, od marketinga do implementacije rješenja.

  Trenutno smo usresređeni na industrijske proizvođače i sistem integratore na sljedećim tržištima:

Želite li da postanete naš partner? Kliknite ovdje

Inovativni studio

Da li imate inovativnu ideju u oblasti on-line plaćanja, finansijskih tehnologija ili sličnih oblasti?

Dijelom laboratorija, dijelom inkubator rješenja, Halcom Studio spaja inovativne ideje i ljude, kako bi najbolju tehnološku ideju razvio u prototipove, a zatim najperspektivnije prototipove u komercijalne proizvode.

Imate li inovativnu ideju?

Karijera

Ukoliko se prepoznate u nekoj od mnogih traženih oblasti, od razvoja proizvoda do marketing rješenja, imate priliku da postanete dio našeg tima. Pregledajte trenutne otvorene poslove i pogledajte da li smo u potrazi za nekim poput tebe.

Da li biste željeli da postanete dio našeg tima?