• kenburns1

Susret sa bankama

Susret sa bankama podrazumijeva skupove na kojima korisnici mogu da saznaju više o mogućnostima elektronskih rješenja, razmjenjuju iskustva i povratne informacije, predlažu sugestije ili prijedloge. Halcom-ovi susreti sa bankama su skupovi usmjereni na različite korisničke profile, uključujući klijente banaka, finansijske institucije i programere.

Svake godine, na tri regionalna događaja, okupljamo banke iz Slovenije, Srbije i Bosne, na kojima se, između ostalog, glasa za najbolju ideju za novi proizvod, predlažu nove ideje i gdje predstavljamo inovacije Halcom-a.

Takođe, održavamo bliski kontakt sa našim sadašnjim i potencijalnim krajnjim korisnicima. U razvoju se na rješenjima nedjeljama rade testovi za izvodljivost, gdje i naši korisnici dobiju aplikacije u njihovoj početnoj(sadržaj, prototip), kao i u zreloj fazi (beta), a sve u svrhu testiranja naših proizvoda.

Da li biste željeli da nam se pridružite na našem narednom susretu sa bankama?
Prijava za finansijske ustanove Prijava za krajnje korisnike

Halcom će nastaviti sa tradicijom pružanja obuke za naše partnere i zajednicu: od zaposlenih u bankama po divizijama do različitih grupa krajnjih korisnika (npr. Preduzetnicima, dugogodišnjim korisnicima, početnicima itd.) – prikazivanjem dobre prakse i praktičnih savjeta, pokazaćemo Vam kako da efikasno koristite on-line bankarstvo!

Lista predstojećih događaja

  • Radionice su planirane za treći kvartal 2016.godine. Prijavite se iznad i budite prvi koji će saznati kada će biti novi skupovi.